Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

BAŞKAN AYDAR’DAN 14 MAYIS DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN  AYDAR’DAN 14 MAYIS DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN AYDAR’DAN 14 MAYIS DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜ MESAJI

CTB YÖNETIM KURULU BASKANI AYDAR’DAN 14 MAYIS DÜNYA ÇIFTÇILER GÜNÜ MESAJI


Baskan Aydar, mesajinda tarimsal üretimin her kademesinde alin teri olan çiftçilerimiz, her zaman basimizin tacidir diyerek söyle devam etti:

Çiftçilerimizin ve üretimlerinin degerlerini yitirmemek daha da yükseltmek için borsa olarak her zaman çiftçilerimizin yanindayiz. Ülkemizin ve pazarlarimizin tarimsal üretiminin her kademesinde alin teri olan çiftçi kardeslerimizin üretim ve verimliliginin arttirilmasi, hayat standartlarinin yükseltilmesi, ürettikleri ürünlerinin Dünya pazarlarina ulastirilmasi, tarim sektörü politikalarinin istihdam ve sosyal politikalar içinde ele alinmasi tarimsal kalkinmamiz da büyük yol almamizi saglayacaktir.

Geçimini topraktan saglayan, topraktan aldigi ürüne deger katarak onlari bize ulastiran yazini kisina katan çiftçilerimizin degerini bilmek ve hak ettikleri yasamlara katki saglamak hepimizin boyunun borcudur. Bu duygu ve düsüncelerle ; dünyanin en mesakkatli mesleklerinden birine icra eden degerli çiftçilerimize saglikli, mutlu ve bereketli bir yil dileyerek,Dünya çiftçiler gününü yürekten kutlarim.



Anahtar Kelimeler:
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli